AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ ve taş görmek

Kahve falında dağ ve taş görmek

Kahve falında dağ ve taş görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, yeni yatırımlar yapacağına, problemleri teker teker çözeceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, içini açmaya karar vereceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında dağ ve taş gördüyseniz:

  • Göz önünde bulunmaktan kaçınmamanız durumunda imajınızı güçlendirebilir ya da takdir edilebilirsiniz.

Kahve falında dağdan taş düştüğünü görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağ taş görmek hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına alamet eder.

Kahve falında dağdan taşların yuvarlandığını görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına rivayet eder.

Kahve falında taştan dağ görmek tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağ ve taş görmek yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine yorulur.

Kahve falında taşlı dağ görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, sevdiklerinden ayrı kalınacağına işarettir.

Kahve falında dağı izlemek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin et dağıttığını görmek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir