AnaSayfa / Genel / Kahve falında böbrek taşı düşürdüğünü görmek

Kahve falında böbrek taşı düşürdüğünü görmek

Kahve falında böbrek taşı düşürdüğünü görmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, çalışıyorsa terfi alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında böbrek taşı düşürdüğünü gördüyseniz:

  • Güzel şeyler olacak.

Kahve falında böbrek taşı düşürdüğünü görmek beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, sürekli yerinde sayacağına delalet eder.

Kahve falında böbreğinde taş görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında böbrekte taş görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında böbrek taşı dökmek uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında böbrek taşı görmek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında böbrek düşürmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında insan böbreği görmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine yorulur.

Kahve falında hayvan böbreği görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir