AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı dağ görmek

Kahve falında taşlı dağ görmek

Kahve falında taşlı dağ görmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taşlı dağ gördüyseniz:

  • Zaten az arkadaşınız var, bence biraz da başkalarını düşünün.

Kahve falında dağdan taş düştüğünü görmek önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında dağdan taşların yuvarlandığını görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağ taş görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında taşlı dağ görmek işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında taştan dağ görmek sıkıntılardan kurtulmaya, çok büyük zorluklar çekeceğine inanılır.

Kahve falında dağ ve taş görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağın üstünde oturmak maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek dağlara çıkmak bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir