AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağdan gelen sel görmek

Kahve falında dağdan gelen sel görmek

Kahve falında dağdan gelen sel görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, ondan kazanç elde edeceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağdan gelen sel gördüyseniz:

  • İşe yarar çözümler bulmanın çözümün dışında da olumlu sonuçları olabilir.

Kahve falında dağdan gelen sel görmek hayatının bir anda cennete döneceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında denizden gelen hortum görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmağa büyük gelen yüzük görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında gurbetten gelen birini görmek psikolojik olarak toparlanacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizden gelen birini görmek fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine delalettir.

Kahve falında hacdan gelen görmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında uzaktan gelen arkadaş görmek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında bol gelen ayakkabı görmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir