AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacdan gelen görmek

Kahve falında hacdan gelen görmek

Kahve falında hacdan gelen görmek düşünmeden hareket edeceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, hayatını ailesine adayacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hacdan gelen gördüyseniz:

  • Size verilen nasihat veya bilgilere dikkat edin.

Kahve falında hacdan gelen hurma yemek alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hacdan gelen yüzük görmek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hacdan gelen birini görmek büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında hacdan gelen birinden hediye almak yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında hacdan gelen hurmayı yemek kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hacdan gelen görmek yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine rivayet eder.

Kahve falında hacdan gelen birinin elini öpmek eline geçen kazancı daha da arttıracağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hacdan gelen birine sarılmak kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir