AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağdan düşmek

Kahve falında dağdan düşmek

Kahve falında dağdan düşmek dertlerinin sonunun geleceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağdan düşmek gördüyseniz:

  • İlerlemesi zor iş veya kişileri destekleyerek zaman kaybedebilirsiniz.

Kahve falında dağdan denize düşmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, iyilik görüleceğine inanılır.

Kahve falında dağda düşmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek dağdan düşmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında dağdan suya düşmek o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağa tırmanırken düşmek sıkıntıların aşılacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine işarettir.

Kahve falında dağdan düşmek parasının pul, malının da hiç olacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağdan aşağı düşmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında karlı dağdan düşmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir