AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı dağdan düşmek

Kahve falında karlı dağdan düşmek

Kahve falında karlı dağdan düşmek yükseldikçe yükseleceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, bolluk ve bereket yakalayacağına, aşama göstermeyeceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında karlı dağdan düşmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız sizi kısıtlayabilir veya istemediğiniz bir yoldan ilerlemeniz için sizi ikna etmeye çalışabilir.

Kahve falında karlı dağdan düşmek maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek dağdan düşmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağdan düşmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağa tırmanırken düşmek maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, iyi geçim halinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında dağda düşmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine tabir olunur.

Kahve falında dağdan denize düşmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına delalet eder.

Kahve falında dağdan aşağı düşmek harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında dağdan suya düşmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir