AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağdan denize düşmek

Kahve falında dağdan denize düşmek

Kahve falında dağdan denize düşmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, herkes tarafından saygı göreceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağdan denize düşmek gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli yollar yapılabilir.

Kahve falında dağdan denize düşmek toplum içindeki saygınlığının artacağına, işlerin yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında dağdan düşmek sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında dağdan aşağı düşmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağdan suya düşmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında dağda düşmek çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına yorulur.

Kahve falında dağa tırmanırken düşmek eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek dağdan düşmek çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında karlı dağdan düşmek iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir