AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağda düşmek

Kahve falında dağda düşmek

Kahve falında dağda düşmek uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, dünyasının bir anda değişeceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında dağda düşmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ilgilendiren olaylar sonuçlanıyor.

Kahve falında dağa tırmanırken düşmek hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında karlı dağdan düşmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına alamet eder.

Kahve falında dağdan denize düşmek ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yüksek dağdan düşmek yeni çalışmalar ortaya konacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında dağdan suya düşmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağdan aşağı düşmek hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağda düşmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında dağdan düşmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, kendisine olan güveninin artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir