AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağdan denize atlamak

Kahve falında dağdan denize atlamak

Kahve falında dağdan denize atlamak işlerin istenmeyen bir hal alacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağdan denize atlamak gördüyseniz:

  • Aynı zamanda tutkulu ilişkiler kurabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Kahve falında dağdan denize atlamak atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine tabir olunur.

Kahve falında dağdan dağa atlamak ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına işaret eder.

Kahve falında dağlardan atlamak iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına yorulur.

Kahve falında dağdan atlamak büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında dağın tepesinden atlamak işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında dağdan aşağı atlamak kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına delalettir.

Kahve falında kayalardan denize atlamak sıkıntılar son bulacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gemiden denize atlamak geniş bir ev satın alacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir