AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağdan dağa atlamak

Kahve falında dağdan dağa atlamak

Kahve falında dağdan dağa atlamak iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında dağdan dağa atlamak gördüyseniz:

  • Herkese vuran genel bir etki altındasınız.

Kahve falında dağın tepesinden atlamak gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağlardan atlamak ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağdan atlamak çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, belki yeni bir eve sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağdan denize atlamak üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında dağdan dağa atlamak gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına işarettir.

Kahve falında dağdan aşağı atlamak yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında birinin binadan atladığını görmek hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, duraklama yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında akarsudan atlamak kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir