AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağlardan atlamak

Kahve falında dağlardan atlamak

Kahve falında dağlardan atlamak zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına işarettir.

Kahve falında dağlardan atlamak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler veren kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında dağdan dağa atlamak maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına delalettir.

Kahve falında dağdan denize atlamak Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağlardan atlamak bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağın tepesinden atlamak çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına alamet eder.

Kahve falında dağdan atlamak karısı şile arasının çok iyi olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağdan aşağı atlamak az da olsa kazanç elde edeceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında kurşunun önüne atlamak aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde ip atlamak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir