AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayalardan denize atlamak

Kahve falında kayalardan denize atlamak

Kahve falında kayalardan denize atlamak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, rahatsızlıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayalardan denize atlamak gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi, önemli bir adımınızı veya uzun vadeli bir plan ya da projenizi ilgilendiren olaylarda sakin davranmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında kayalıktan denize atlamak çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında kayalıklardan denize atlamak hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında kayalardan denize atlamak değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında kayadan denize atlamak iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında kayadan atlamak yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayalıktan atlamak aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayalardan atlamak amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında kayalıklardan atlamak büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir