AnaSayfa / Genel / Kahve falında amcanın elini öpmek

Kahve falında amcanın elini öpmek

Kahve falında amcanın elini öpmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, yürek yakan biri haline geleceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında amcanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Her istediğinizi yapma konusunda ciddi bir istek hissedebilirsiniz.

Kahve falında ölen amcanın elini öpmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında amcamın elini öpmek gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, işlerin çok iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı amcanın elini öpmek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş amcanın elini öpmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, kişinin daha çok kazanacağına delalet eder.

Kahve falında amcasının elini öpmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında amca elini öpmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında amcanın elini öpmek hayatının bir anda allak bullak olacağına, yeni bir ev alınacağına delalettir.

Kahve falında amca eli öpmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, adının tüm dünyaya yayılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir