AnaSayfa / Genel / Kahve falında amca elini öpmek

Kahve falında amca elini öpmek

Kahve falında amca elini öpmek düzeninin sarsılacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, maddi olarak büyüyeceğine, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında amca elini öpmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaşmalısınız.

Kahve falında yaşlı amcanın elini öpmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında amcasının elini öpmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine inanılır.

Kahve falında amcamın elini öpmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına delalettir.

Kahve falında amcanın elini öpmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında amca eli öpmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında amca elini öpmek büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına işaret eder.

Kahve falında ölen amcanın elini öpmek en zor zamanda yalnız kalacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş amcanın elini öpmek yol yordam öğretileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir