AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten aşağıya bakmak

Kahve falında yüksekten aşağıya bakmak

Kahve falında yüksekten aşağıya bakmak çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, sorunlarını teker teker aşacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksekten aşağıya bakmak gördüyseniz:

  • Kuvvetinizin farkındasınız.

Kahve falında çok yüksekten aşağı bakmak iş dünyasında nam sahibi olunacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yüksek yerden aşağıya bakmak merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı bakmak çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, isabetli kararlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek yerden aşağı bakmak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek binadan aşağı bakmak planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, itibarını geri kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya bakmak aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, alışveriş yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağıya bakmak hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağı bakmak bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir