AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini sislemek

Kahve falında birini sislemek

Kahve falında birini sislemek büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine delalet eder.

Kahve falında birini sislemek gördüyseniz:

  • İçinizden gelen aşırı masraf yapma tepkilerini kontrol altında tutamazsanız oldukça fazla masraf yapabilirsiniz.

Kahve falında kara sis görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, yetkili bir göreve atanacağına işarettir.

Kahve falında sisli dağ görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sisli hava görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kar ve sis görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, koyu sohbetler edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yoğun sis görmek ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kar sis görmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta yorulur.

Kahve falında sisman insan görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, uykusuz geceler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sisli bulut görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir