AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor papatya görmek

Kahve falında mor papatya görmek

Kahve falında mor papatya görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında mor papatya gördüyseniz:

  • Tek başınıza herşeyi halledebilirsiniz.

Kahve falında mor papatya görmek kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı papatyalar görmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına işaret eder.

Kahve falında papatya toplamak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir demet papatya görmek sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vazoda papatya görmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuru papatya görmek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğine papatya vermek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, kazancın yetmez olacağına alamet eder.

Kahve falında papatya çayı içmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir