AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağda çimen görmek

Kahve falında dağda çimen görmek

Kahve falında dağda çimen görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağda çimen gördüyseniz:

  • Bazı konuları kontrol etme çabasında olmanız yorucu olabilir.

Kahve falında dağda çimen görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çimenli dağ görmek maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında çimenli yol görmek sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında çimenlikte oturmak aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil çimene oturmak kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine yorulur.

Kahve falında çimenlerde yatmak işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına işarettir.

Kahve falında çimenlere basmak ortak edineceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine alamet eder.

Kahve falında çimenlerin üstüne yatmak sevdikleriyle arasının açılacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir