AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimenlerde yatmak

Kahve falında çimenlerde yatmak

Kahve falında çimenlerde yatmak çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında çimenlerde yatmak gördüyseniz:

  • Karlı maddi anlaşmalar veya durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında çimene yatmak gururlandıracak işler yapacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çimende yatmak kötü günlerini atlatmayı başaracağına, geride bırakacağına delalet eder.

Kahve falında çimenlerin üstüne yatmak eğlenceli günler yaşayacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil çimende yatmak borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, eşi tarafından yüceltileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil çimene yatmak elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çimenlere yatmak huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çimenlikte yatmak kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çimenlerde yatmak işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir