AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimenlikte oturmak

Kahve falında çimenlikte oturmak

Kahve falında çimenlikte oturmak işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında çimenlikte oturmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizin dikkat çekebilmesi veya takdir edilmesi için yapmanız gereken işlere odaklanmalısınız.

Kahve falında çimene oturmak asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, elinin bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında çimenlikte oturmak sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında çimen üzerinde oturmak kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil çimene oturmak ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil çimene yatmak lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çimenli yolda yürümek hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çimenlikte uzanmak insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında evin içinde çimen görmek olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, onlara çok bağlı olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir