AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimenli dağ görmek

Kahve falında çimenli dağ görmek

Kahve falında çimenli dağ görmek her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında çimenli dağ gördüyseniz:

  • Karşı taraftan bir haraket beklemeden hemen gereken teşebbüsleri yapmalısınız.

Kahve falında dağda çimen görmek hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına işarettir.

Kahve falında çimenli dağ görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çimenlikte yatmak daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında çimenlere atlamak yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çimenlerde yatmak tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, gönlünce bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çimende oynamak yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil çimen görmek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çimenlikte oturmak çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir