AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimenlere basmak

Kahve falında çimenlere basmak

Kahve falında çimenlere basmak kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, üstün başarılar alacağına işaret eder.

Kahve falında çimenlere basmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikleri herkesin bilmesi gerekmiyor.

Kahve falında yeşil çimene basmak evine huzur ve bereketin geleceğine, geride bırakacağına işarettir.

Kahve falında çimenlere basmak uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına işarettir.

Kahve falında çimene atlamak kendi işini kurup başına geçeceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına yorulur.

Kahve falında çimenlere uzanmak kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında çimenliğe uzanmak zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine alamet eder.

Kahve falında çimen yeşillik görmek yeni bir iş olanağı yakalamaya, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında çimende koştuğunu görmek malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yeşillik çimenlik görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir