AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağda buz görmek

Kahve falında dağda buz görmek

Kahve falında dağda buz görmek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, çok mutlu ve sevinçli olacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağda buz gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermeniz durumunda kendinizi zayıf veya zor bir duruma düşürebilirsiniz.

Kahve falında dağda buz görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında buz dağının eridiğini görmek sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında buzlu dağa tırmanmak büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buzlu dağ görmek verilen sözlerin tutulamayacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına alamet eder.

Kahve falında buzdan dağ görmek sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında karlı buzlu dağ görmek doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine inanılır.

Kahve falında buz dağına çıkmak falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına inanılır.

Kahve falında buz dağına tırmanmak parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir