AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz dağına çıkmak

Kahve falında buz dağına çıkmak

Kahve falında buz dağına çıkmak geçmişini arkada bırakacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, aşkının da kalıcı olacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buz dağına çıkmak gördüyseniz:

  • Aslında boş verip, kendinizi düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında buz dağına çıkmak elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına delalettir.

Kahve falında dağda buz görmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında buz dağının eridiğini görmek özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, kendisini yıpratacağına işaret eder.

Kahve falında buzdan dağ görmek kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında buzlu dağ görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına inanılır.

Kahve falında buz dağına tırmanmak kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında karlı buzlu dağ görmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buzlu dağa tırmanmak iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir