AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzlu dağ görmek

Kahve falında buzlu dağ görmek

Kahve falında buzlu dağ görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buzlu dağ gördüyseniz:

  • Son zamanlarda ihmal ettiğiniz bazı konularla ilgili olarak alacağınız haberler kaybedilmiş birşey olmadığını ortaya koyarak size yeni bir motivasyon sağlayabilir.

Kahve falında buz dağına çıkmak sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, bolluk içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağda buz görmek kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karlı buzlu dağ görmek kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Kahve falında buzlu dağa tırmanmak kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında buz dağının eridiğini görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buzlu dağ görmek kalp kırıklığına neden olacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına işarettir.

Kahve falında buz dağına tırmanmak yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında buzdan dağ görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir