AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdan dağ görmek

Kahve falında buzdan dağ görmek

Kahve falında buzdan dağ görmek kuş gibi hafifleyeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında buzdan dağ gördüyseniz:

  • Kişisel yeteneklerinize öncelik tanımaya çalışmalısınız.

Kahve falında buzdan dağ görmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında buz dağına tırmanmak bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında buz dağına çıkmak hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında buz dağının eridiğini görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karlı buzlu dağ görmek gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağda buz görmek kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza yorulur.

Kahve falında buzlu dağ görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine yorulur.

Kahve falında buzlu dağa tırmanmak çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir