AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı buzlu dağ görmek

Kahve falında karlı buzlu dağ görmek

Kahve falında karlı buzlu dağ görmek dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, manevi huzurdan da nasipleneceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, duymadığı sözleri duyacağına, maddi zarar edeceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında karlı buzlu dağ gördüyseniz:

  • Bazı olaylar istediğiniz şekilde gelişmemiş olabilir veya bazı konulardaki beklentileriniz karşılanmayabilir.

Kahve falında karlı buzlu dağ görmek böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buz dağının eridiğini görmek kolay kolay pes etmeyeceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buzlu dağ görmek işinde itibar edineceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine işarettir.

Kahve falında buz dağına çıkmak imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına inanılır.

Kahve falında dağda buz görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine işaret eder.

Kahve falında buz dağına tırmanmak eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında buzlu dağa tırmanmak sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buzdan dağ görmek verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir