AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağda beyaz kar görmek

Kahve falında dağda beyaz kar görmek

Kahve falında dağda beyaz kar görmek ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında dağda beyaz kar gördüyseniz:

  • İlişkilerin ya da bağlantıların yeniden yapılandırılması gerekebilir.

Kahve falında dağda beyaz kar görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, kirli işlere bulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kar yağmış dağ görmek iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağın üzerinde kar görmek huzurunun kaçacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına işarettir.

Kahve falında dağın tepesinde kar görmek sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında karlı dağdan düşmek ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine delalettir.

Kahve falında dağ ve kar görmek ele geçen kazancın azalacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek karlı dağ görmek arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, elinin bolluk ve bereket göreceğine alamet eder.

Kahve falında karlı dağlarda yürümek uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir