AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar yağmış dağ görmek

Kahve falında kar yağmış dağ görmek

Kahve falında kar yağmış dağ görmek böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, çaresiz durumlarda kalacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kar yağmış dağ gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz kimseler misafir olarak gelebilirler.

Kahve falında kar yağmış dağ görmek yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağa kar yağmış görmek iyilik ve hayır bulacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kar yağmış olduğunu görmek uzun ve hayırlı bir ömre, gülmekten yana bolca nasipleneceğine tabir olunur.

Kahve falında kar yağarken ağlamak zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında kar yağarken yürümek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kar yağarken dua etmek iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına delalettir.

Kahve falında yeni yağmış kar görmek aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kar yağmış olarak görmek karşısına iyi insanların çıkacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir