Kahve falında dağ ve kar görmek

Kahve falında dağ ve kar görmek kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, güvenini sarsacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine, toplumda iyi bir yer edineceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağ ve kar gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza farklı açılardan yaklaşabilir veya bazı işleri farklı şekilde yaklaşımlarla ele alabilirsiniz.

Kahve falında dağa kar yağdığını görmek rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, hayaller kurulacağına işarettir.

Kahve falında karlı dağın zirvesine çıkmak doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karlı dağlarda yürümek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında dağın üstünde kar görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karlı dağdan kaymak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karlı dağda yürümek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağ kar görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında karlı dağları aşmak başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir