AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağın üzerinde kar görmek

Kahve falında dağın üzerinde kar görmek

Kahve falında dağın üzerinde kar görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, atılıma geçeceğine işarettir.

Kahve falında dağın üzerinde kar gördüyseniz:

  • Planlarınızı herkesin duyacağı şekilde dile getirmelisiniz.

Kahve falında karlı dağın tepesinde olmak sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına delalettir.

Kahve falında karlı dağda kaymak kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine alamet eder.

Kahve falında karlı dağın zirvesine çıkmak her geçen gün daha ünlü olunacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına alamet eder.

Kahve falında dağa kar yağmış görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, başarılarının her geçen gün artacağına işaret eder.

Kahve falında karlı bir dağ görmek gözünün yaşını sileceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında dağ başında kar görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına delalet eder.

Kahve falında dağın üzerinde kar görmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine alamet eder.

Kahve falında karla kaplı dağ görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir