AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağa kar yağmış görmek

Kahve falında dağa kar yağmış görmek

Kahve falında dağa kar yağmış görmek elinde avucunda olanı yitireceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına delalettir.

Kahve falında dağa kar yağmış gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili sırlarınızı paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında kar yağmış dağ görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağa kar yağmış görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kar yağarken yürümek evinin geçiminin zorlaşacağına, başarı ve zafer kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kar yağmış olduğunu görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine delalettir.

Kahve falında kar yağarken denize girmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine delalet eder.

Kahve falında kar yağmış olarak görmek yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kar yağarken görmek dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında mevsimsiz yağan kar görmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir