AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar yağarken yürümek

Kahve falında kar yağarken yürümek

Kahve falında kar yağarken yürümek işlerinin günden güne azalacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, yoksul için zenginliğe, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına inanılır.

Kahve falında kar yağarken yürümek gördüyseniz:

  • Parasal konulara ait beklentileriniz bir süre daha gecikebilir.

Kahve falında kar yağarken yürümek kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kar yağmış olarak görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kar yağarken dua etmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kar yağmış olduğunu görmek zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, karanlık zamanların aydınlanacağına delalettir.

Kahve falında kar yağarken izlemek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında yağan kar görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kar ve yağmur yağarken görmek dertlerinin artacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine işaret eder.

Kahve falında kar yağarken görmek çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir