AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar yağmış olduğunu görmek

Kahve falında kar yağmış olduğunu görmek

Kahve falında kar yağmış olduğunu görmek çok günah işleyeceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, yükseleceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, işini en iyi şekilde yapacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kar yağmış olduğunu gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan şeyleri kabul etmemeniz durumunda duygularınız kontrolü ele alabilir.

Kahve falında yağan kar görmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kar yağarken ağlamak içine düşen fesada yeniliceğine, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına işaret eder.

Kahve falında kar yağarken görmek yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında mevsimsiz yağan kar görmek makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, hanesinin bollukla dolacağına yorulur.

Kahve falında kar yağarken dua etmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok kar yağmış görmek kuş gibi hafifleyeceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kar yağmış olduğunu görmek işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yazın yağan kar görmek verilen vaatlerin yerine getirileceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir