AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar yağarken denize girmek

Kahve falında kar yağarken denize girmek

Kahve falında kar yağarken denize girmek sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kar yağarken denize girmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde her zamankinden daha dikkatli olmalısınız.

Kahve falında kar yağarken denize girmek sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, aradığı çareleri bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur yağarken denize girmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında karlı havada denize girmek kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kar yağmış olarak görmek kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında kar yağarken dua etmek çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında pencereden kar yağmış görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında her yere kar yağmış görmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında zamansız yağan kar görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir