AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar yağarken görmek

Kahve falında kar yağarken görmek

Kahve falında kar yağarken görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, alınganlıkların hasıl olacağına, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında kar yağarken gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirmeniz sizi istediğiniz konuma taşımakla kalmayıp isteklerinizi yerine getirmenize yardım edebilir.

Kahve falında her yere kar yağmış görmek çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zamansız yağan kar görmek hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına işarettir.

Kahve falında yazın yağan kar görmek her attığı adımı paraya çevireceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına yorulur.

Kahve falında pencereden kar yağmış görmek konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kar yağmış dağ görmek sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına delalet eder.

Kahve falında kar yağarken görmek arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına inanılır.

Kahve falında kar yağarken ağlamak yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kar ve yağmur yağarken görmek gittiği yolda yalnız kalacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir