AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevsimsiz yağan kar görmek

Kahve falında mevsimsiz yağan kar görmek

Kahve falında mevsimsiz yağan kar görmek iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, kariyerinde aşama kaydedeceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında mevsimsiz yağan kar gördüyseniz:

  • Sizi veya yeteneklerinizi kıskanan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında mevsimsiz yağan kar görmek büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine delalettir.

Kahve falında mevsiminin dışında kar görmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mevsiminde kar yağdığını görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında mevsimi dışında kar görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında mevsimsiz kar görmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında yaz mevsiminde kar yağdığını görmek zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mevsim dışı kar görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında mevsim dışında kar görmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, özgüveninin artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir