AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaca çıkmaya çalışmak

Kahve falında ağaca çıkmaya çalışmak

Kahve falında ağaca çıkmaya çalışmak hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaca çıkmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Kendinize olan güveniniz ise neredeyse en üst noktasında bulunuyor.

Kahve falında ağaca çıkmaya çalışmak hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir yere çıkmaya çalışmak ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına inanılır.

Kahve falında mezardan çıkmaya çalışmak sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yukarı çıkmaya çalışmak ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına delalettir.

Kahve falında sudan çıkmaya çalışmak mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında tepeye çıkmaya çalışmak sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine işarettir.

Kahve falında denizden çıkmaya çalışmak iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir yerden çıkmaya çalışmak kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir