AnaSayfa / Genel / Kahve falında sudan çıkmaya çalışmak

Kahve falında sudan çıkmaya çalışmak

Kahve falında sudan çıkmaya çalışmak sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, insanların birbirine kenetleneceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sudan çıkmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Şüphelendiğiniz şimdilik bir şey belli etmeden olayları kendi akışına bırakmakta yarar var.

Kahve falında sudan çıkmaya çalışmak kafasının sakinleşeceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaca çıkmaya çalışmak gayretlerinin ödüllendirileceğine, acı veren kazalara rivayet eder.

Kahve falında yukarı çıkmaya çalışmak maddi gücünün artacağına, kırgınların barışacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir yere çıkmaya çalışmak sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında merdiven çıkmaya çalışmak işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyudan çıkmaya çalışmak ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tepeye çıkmaya çalışmak sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, nitelik ve farklılık geleceğine işaret eder.

Kahve falında denizden çıkmaya çalışmak sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir