AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ kekiği görmek

Kahve falında dağ kekiği görmek

Kahve falında dağ kekiği görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına işarettir.

Kahve falında dağ kekiği gördüyseniz:

  • Mevcut anlaşmalar veya düzenlemeler üzerinde bazı değişiklikler yapılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında dağ kekiği görmek büyük bir üne sahip olunacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kekik görmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kekik bitkisi görmek parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına tabir olunur.

Kahve falında kekik otu görmek ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kekik tarlası görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında kuru kekik görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında kekik toplamak iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında yeşil kekik toplamak omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir