AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ delmek

Kahve falında dağ delmek

Kahve falında dağ delmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dileklerinin kabul olacağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağ delmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları gereğinden fazla büyütebilir veya karmaşıklaştırabilirsiniz.

Kahve falında dağ delmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kulak deldirip küpe takmak kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında kulaklarını deldirmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında kulağını deldirdiğini görmek bolluğun ve bereketin artacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına yorulur.

Kahve falında yüzünü deldirmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına inanılır.

Kahve falında kulak deldiğini görmek başarılarını arttıracağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine alamet eder.

Kahve falında kaşını deldirmek yönetici koltuğuna yükseleceğine, mutlu olacağına ve güleceğine delalettir.

Kahve falında burnunu deldirdiğini görmek önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir