AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü deldirmek

Kahve falında yüzünü deldirmek

Kahve falında yüzünü deldirmek hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünü deldirmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapılması gerekiyorsa, kendiniz için en iyi pazarlık şartlarını oluşturmalısınız.

Kahve falında yüzünü deldirmek söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmak delmek hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kulak deldirmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine yorulur.

Kahve falında dudak deldirmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına yorulur.

Kahve falında kulağı delmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında kaşını deldirmek güçlükle elde edilecek başarı, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına işarettir.

Kahve falında kulağı deldirmek hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dil deldirmek çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir