AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşını deldirmek

Kahve falında kaşını deldirmek

Kahve falında kaşını deldirmek eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaşını deldirmek gördüyseniz:

  • Ani olaylar veya ortaya çıkan gerçekler söz konusu olabilir.

Kahve falında kaş deldirmek çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına işarettir.

Kahve falında kaşını deldirmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında dilini deldirmek girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına delalettir.

Kahve falında dudağını delmek bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına tabir olunur.

Kahve falında kulak deldiğini görmek sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, çaresiz durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında dudak deldirmek helal lokma yiyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi kulağını delmek hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya rivayet eder.

Kahve falında matkapla duvar delmek yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir