AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunu deldirdiğini görmek

Kahve falında burnunu deldirdiğini görmek

Kahve falında burnunu deldirdiğini görmek geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, düzeninin bozulacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, işlerin yavaşlayacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burnunu deldirdiğini gördüyseniz:

  • İşinizde haberleşmenizi engelleyen bazı aksaklıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında burnunu deldirdiğini görmek üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında burnunu deldirmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına inanılır.

Kahve falında beton delmek çok büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dudağını deldirmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına inanılır.

Kahve falında kulağını deldirdiğini görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmak delmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, istediklerini elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında göbeğini deldirmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaş deldirmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir