AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağını deldirdiğini görmek

Kahve falında kulağını deldirdiğini görmek

Kahve falında kulağını deldirdiğini görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, sorunlu bir döneme girileceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kulağını deldirdiğini gördüyseniz:

  • Yerleşim, kişisel gelişim, ev veya aile konularında kafanızdan geçen şeyleri gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında kulağı delmek artık hayatının bir düzene gireceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kulak deldirmek yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına tabir olunur.

Kahve falında kulağını delmek kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine delalettir.

Kahve falında kulak delmek emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında kulak deldiğini görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine inanılır.

Kahve falında kulağını deldirdiğini görmek bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına alamet eder.

Kahve falında kendi kulağını delmek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına delalet eder.

Kahve falında kulaklarını deldirmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir