AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulaklarını deldirmek

Kahve falında kulaklarını deldirmek

Kahve falında kulaklarını deldirmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulaklarını deldirmek gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığınız kişilere şüpheyle yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında kulağını delmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına işarettir.

Kahve falında kulak deldiğini görmek sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulak delmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine inanılır.

Kahve falında kulak deldirip küpe takmak bazı adımlar atacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kendi kulağını delmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulak deldirmek aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Kahve falında kulağını deldirdiğini görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine inanılır.

Kahve falında kulaklarını deldirmek bol kazançlı günlere kavuşacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir