AnaSayfa / Genel / Kahve falında amcanın ağladığını görmek

Kahve falında amcanın ağladığını görmek

Kahve falında amcanın ağladığını görmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında amcanın ağladığını gördüyseniz:

  • Uzun süredir bir türlü sonuçlanamayan bir konuyla ilgili olumlu gelişmeler kaydedebilirsiniz.

Kahve falında amcanın ağladığını görmek yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında amcaya sarılıp ağlamak uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında amcasının ağladığını görmek zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine inanılır.

Kahve falında dayı amca görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında amcamın elini öpmek aşkının da kalıcı olacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında amcasının hanımını görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında amcaoğlu görmek evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, makbul olan mallar edineceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı amcanın elini öpmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir