AnaSayfa / Genel / Kahve falında amcasının ağladığını görmek

Kahve falında amcasının ağladığını görmek

Kahve falında amcasının ağladığını görmek büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında amcasının ağladığını gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda da dikkatli olmalısınız.

Kahve falında amcanın ağladığını görmek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya rivayet etmektedir.

Kahve falında amcaya sarılıp ağlamak sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında amcasının ağladığını görmek hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına inanılır.

Kahve falında amcanın öldüğünü duymak kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine işaret eder.

Kahve falında amcasının hasta olduğunu görmek günahlara, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında amca hanımını görmek sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında amca çocuğu görmek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında amca gelini görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir