AnaSayfa / Genel / Kahve falında amcaoğlu görmek

Kahve falında amcaoğlu görmek

Kahve falında amcaoğlu görmek büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, zaman bulmakta zorlanacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına delalet eder.

Kahve falında amcaoğlu gördüyseniz:

  • Hızla fikir değiştirmek veya dışarıdan istikrarsız görünebilecek tavırlar içerisine girmek doğru olmayabilir.

Kahve falında amcanın gelinini görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında amca ve yengeyi görmek rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ak sakallı amca görmek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında amcasını öldürmek çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine inanılır.

Kahve falında amca elini öpmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında amca oğlunun düğününü görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kocanın amcasını görmek sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen amcayla konuşmak daha başarılı ve kazançlı olacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir